Usein kysytyt kysymykset
Ostaminen
Kuinka ostaminen tapahtuu?

Aluksi sinun täytyy rekisteröityä Kirppariin. Rekisteröinti tapahtuu painamalla sivun yläpalkista kohtaa "Rekisteröidy nyt". Kun olet rekisteröitynyt onnistuneesti Kirpparille ja käyttäjätilisi on aktivoitu, voit ostaa kohteita. Ostaminen tapahtuu siirtymällä kohteen ilmoitukseen, jonka haluat ostaa. Kohteesta riippuen on kaksi mahdollista tapaa, joilla voit ostaa kohteen: voit joko tarjota kohteesta minimihinnan tai ostaa sen heti painamalla "Osta heti"-nappia. On myös olemassa kohteita, joissa on "Vain osta heti"-ominaisuus, joka nimensä mukaan tarkoittaa, että voit ostaa kohteen vain sillä kiinteällä hinnalla, jonka kohteen ilmoittaja on määrittänyt. Huutokauppakohteissa sinun täytyy tehdä voittava huuto, huutokaupan määräajan puitteissa, jotta voit ostaa kohteen.

Kohteen ostamisen jälkeen Kirppari lähettää automaattisesti sekä myyjälle että ostajalle tarvittavat tiedot, jotta kaupat sujuvat mallikkaasti loppuun.

Jos jostain syystä et halua rekisteröityä Kirppariin ja haluat kuitenkin ostaa jonkin kohteen, voit ottaa yhteyttä myyjään käyttämällä "Ota yhteyttä myyjään"-nappia, jonka löydät kohteen sivulta. Näin voit kysyä, onko kohde mahdollista ostaa ilman rekisteröitymistä.